Friday, January 18, 2013

Specs

Selasa lepas.

Uncle kedai spek  :  mau check mata ka? mari masuk sini.

me : oh ok. *pakai spek macam goggle* *tarik hingus sebab selesema*

Uncle kedai spek  :  sakit ah?

me : aah.


Takut berjangkit lettew.

Result dia mata kanan kabur, mata kiri silau. 50 je power kita. Tu pun kena buat spek -.- Tapi memang blur jugak kalau tutup sebelah mata kiri. Start dari last week lah ni terperasan mata kanan blur tak nampak slide kat depan. Kemain duduk sorang kat belakang test test tutup mata kiri banyak2 kali nak make sure betul ke tak mata kanan ni blur.

So hari ni spek dah dapat. Haih dah macam orang tua dah muka pakai spek. Lepas ni mesti orang tak tanya darjah/tingkatan berapa lagi dah....."Mesti orang tanya anak berapa dah?" :( . Ok melampau gila imagination aku. Paling kurang pun orang tanya kerja kat mana kot. 

Sekali takde orang tanya pun. kahkah. Bukan nak pakai 24/7 pun. mihmihmih


cause im too lazy to get my tudung. Eh fenfeeling pakai cape red riding hood ah tetiba. kakaka


Dah la bye.

.


3 comments:

@cenahcenah said...

DAMN, macam husna. hahaha.

nabila said...

woot woot . pakai spek dahhh ! :D

_aliahwafa_ said...

cenahcenah : cenah mana, eh, celah mana sama cam husna tah. husna lagi cantik oi. hahah

nabila : hai. jangan tanya kita kerja ape pelis. hihi