Saturday, May 4, 2013

lapar dan menangis

kau pernah tak menangis pastu tak makan? tipu la tak pernah kan. mengikut kajian Dr. Aliah Wafa. Kahkahkah waklu Dr celah mana nak jadi Dr kalau biology dengan chemistry pun cukup cukup makan woi. biodata boleh la dapat A. eh?

Sesiapa rajin tolong eh buat research kenapa bila menangis or takde mood, kita tak rasa lapar. Seminggu pun tahan makan biskut tiger dengan air kosong je pun dah kenyang. Tapi bila kita dah okay, automatically perut yang seminggu tak masuk makanan berat tu boleh jadi lapar. cemane woi cemane?

tak. aku tak nangis lepastu letak daun bawah mata untuk ambil gambar ni. [link]


banyak kali dah jadi ni. takyah seminggu ni aku ni tak makan lunch lagi, tapi takde mood punya pasal jadi tak lapar. Tapi bila dah okay, amboi kemain lapar. Jap, banyak kali tak ada lah maksud nya banyak kali gua moody. bila waktu waktu tertentu je. (iykwim)

tolong eh buat research bagi pihak gua. nak harapkan sendiri memang tak lah. research fyp tak hehabis nak research pasal benda yang di luar bidang. rajin betei.

dah la bye. bukan orang baca pun.

ekceli orang tak baca lagi bagus. tapi kalau orang tak baca , siapa nak buatkan research untuk aku?

eh dah la bye.

2 comments:

nabila said...

kau ada masalah apa ha sampai tak makan? *kekening* hahaha

_aliahwafa_ said...

kau pernah kan ada masalah sampai tak lalu nak makan nasi arab sponsor kan? *kekening 88 kali*