Wednesday, March 13, 2013

birthdays #1

Semalam 12 march birthday abah kita tau. kita ni jenis ingat birhtday orang tanpa perlu tengok dekat facebook punya reminder. biasanya kalau orang lain wish sebab facebook yang bagitau birthday, kita tak wish. tah rasa cam, "eleh kalau wish sebab orang lain wish buat ape. baik takyah." lepastu yang replynya, "tq." rajin sikit, dia like je.

TAPIIIII, kita hampir lupa birthday abah kita semalam. sebab banyak gila kerjaaaaaa. benci betul dah study week pun still nak ada presentation bagai. study week is study week lah kan. bukan presentation and replacement classes week kan.

so anyway, kita semangat wish abah kita bila ada reminder kat phone. (yes kerja banyak sangat lupa nasib baik ada phone nak ingatkan)

i am so blessed to have him as my father. :') i love youuuu abah. K beliau tak baca pun blog kita. kakaka.

k tetiba rindu.


oh happy birthday ex gua jugak. ghahh bukan sengaja nak ingat tapi dah sama tarikh ngan abah kita nak buat acemanewww. kakaka


may Allah bless both of you dunia akhirat. i love you, abah je. ok la ex gua pun sebenarnya. kakaka

k dah la bye.
.

2 comments:

x sun said...

ko punya ex? noh hujan i guess.hahaha

_aliahwafa_ said...

yang penting bukan kau. ha ha.