Monday, September 16, 2013

Of cats and fireworks.

Hai.

Percaya tak, cuti dari hari jumaat sampai isnin, tapi gua gagah tak balik rumah sebab nak buat assignment? Yeah. Takde siapa nak percaya pun. K. At least siap la jugak dua assignments dalam masa jumaat sabtu ahad ni. Kalau kat rumah memang tak le.

Anyways, selain assignments, waktu waktu senggang juga diisi dengan pergi ke Putrajaya menghadap segala festival yang ada kat situ. Okay la dua je festival kitorang pergi, International Fireworks Competition and satu lagi Festival Kucing Putrajaya 2013. Cuti juga dimanfaatkan dengan pergi wedding lecturer di KL. Lecturer orang lain pulak tu. mihmihmih.

View dari PICC. Gigih kau nak tengok bunga api. 

Lepastu hujannnn. Kaitan sangat caption dengan gambar. 






Dalam lift laa baru boleh tangkap gambar sesama. Luar golap nau.

Tak banyak pun gambar time bunga api. Banyak rakam dalam phone. Ok sebenarnya banyak tapi gambar je la, bukan kau boleh click play nak tengok bunga api tu pun. 

My kind of heaven. HIHIHI

Macam kucing Ninja boys yang gelak hemoh hemoh hemoh tu. Ke tu anjing? Entah la.

Kucing memang sombong. Macam Kwang (kucing sendiri) jugak. hmph.

comellll. Next coming photos will have the same caption. *copy comelllll tu*

Kebanyakannya perempuan la. Hehe

comellll

Kucing 4kg? no problemo. Baby 4kg? "Wey cepat la ambik dia, dia nak jatuh laaa. Dia makan pin tudung aku. Dia lapar, nak mak dia."


Berapa kg tah. Beras lagi ringan kot. K tipu.

comellll. For sale.

Hai. Harga diri iolls RM1500. Beli lah iolls. 

Eh rasanya yang ni la 4kg. Kot la. 
comellll

mak cakap pipi jerawat sebab biar kucing duduk atas katil kat hostel.

comellll! No bukan kau Bee, kucing tu je.

Look how motherly i look when it comes to cat. 

Garangs. But still comellll.

Sorry senah baru start nak ada gambar kau.

Banyak orang buat photoshoot wedding sini. Nak jugak la nanti. Eh eh eh eh.

Sorry ain, baru nak ada gambar kau. 

 baru perasan budak tu pakai kasut tinggi! hahaha

Eh rasa cam lepas ni ada orang tukar twitcon or DP dia lah. Instinct aku kuat ni.

Selamat Hari Malaysia.

Tauke Yeos taknak buat contest iklan ke? Ni candid ni sumpah.

Tauke Yeos taknak buat contest iklan ke? Ni candid ni sumpah. (2). Jenis malas nak type. bhahah
Thanks for coming into my life. cheywah. 

Till jannah. Apa kau ingat couple je boleh? Kawan tak boleh? Ngahaha

Terima kasih sangat engkorangs for today. Serious terharu. Ajak pergi festival kucing terus hilang (sikit aaa) sedih dari pagi.

Bye.

2 comments:

nabila said...

sweeeeeeett ! hahaha :'D

_aliahwafa_ said...

hai kak ton, kalau sweet ape lagi, belanja ah samting samting. eh? kakaka