Wednesday, April 28, 2010

tak kenal cousin sendiri??biar betoll??

ye betol! tak tipu weyh...aku tak kenal cousin aku sendiri...semalam ade orang add ak kat fb...ak memule ingat nak ignore je..malas la nak aprove orang yang aku tak kenal nih...da la name bukan name betol en...kalo hemsem xpe gak...*gediks!*hahaha..pasuh, bile tengok gambor dyer , oh...aku kenal dye nih...sko0lmate skola rendah aku nih...so aku own approve la...pasuh mase nak tido, aku cek fb kat hp, dye tnye khabar lagi kat aku...aku cam...eyh?? aku tak penah rapat ngan dye pon mase skola rendah dulu...tapi aku pikir, hurm...takpe la...da lame tak jumpe...

lepastu tadi, aku balas la komen dyer..siap tanye name sebab tak ingat name dyer..huhu...lepas tuh, dye kate dye cousin aku weyh...aku terkejut beruk okay...setahu aku mane ade cousin aku muke cam tuh...lepasu , dye kate cousin jawoh rupenyer....anak sedare adek ipar mak aku merangkap anak sedare laki ucu aku merangkap pakcik sedare aku...paham tak??hihi~ tapi jawoh sangat kot...kalo takat cousin jawoh due tige pupu tuh, takde la jawoh sangat...ni pakcik sedare aku punyer anak sedare, jawoh woh....

pastu siap ingat lagi akak dye kawan ngan akak aku...aku rase akak aku cam tak ingat je kalau aku tanyer...huahuahua...aku tyme uh kecik2 lagi kot...mase darjah bape ucu aku kawen...dye ingat sume beb! aku? dah cube dah nak ingat balek..tapi harapan la..memang aku langsung x hengat! haha...pape own, kalau2 la ko terbukak belog aku yang tak seberape nih, thanx la mengingatkan...kasi komen sekali...^^)

4 comments:

kazirinkato said...

assalamualaikum...sma lar kita...kebanyakan dari sepupu sya tak kenal disebabkan keluarga yang sangat besar...haha...

Flying Pixel said...

hehe

family besar sgt kot.

x knal cousin sendiri..hehe

Ax said...

Kerek abess..
Mmg membahan aku dlm blog..
Igt aku xcheck ke?
hahahaha..

ushar lak blog aku utk smbungn
drpd citer ko yg xlengkap nieh..

_aLiaHwaFa_ said...

kazirinkato : wlkmslm..haha...sye xd la besor sgt family, tpi yg nih jaoh sgt..tu yg x knl uh..hehe


flying pixel : bkn besar sgt, jawoh sgt..hehe

ax : alamak, kantoi lak ak ckp ko x hemsem..tetibe ko check lak..hahaha..okeh, nnt aku usha...